UkeBox ! Tehdään ukulele ja opitaan alkeet

990.00

 

UkeBox ! 

Rakennetaan jokaiselle OMA ukulele ja opitaan soiton alkeet. Soitinrakentaja-muusikko Aaro Leinonen ja yhteisömuusikko-lauluntekijä Juuso Happonen ohjaama workshop, jossa rakennetaan parityöskentelynä jokaiselle oma uke ja opiskellaan soiton perusteet. Katso laajempi kuvaus https://www.kulttuurikeinu.fi/palvelut/

Henkilömäärä: 9-10

Kesto: 4 tuntia taukoineen

Hinta: 990€ laskulla (alv lisätään) sisältää ohjaajien palkkiot työnantajavelvoitteisine maksuineen, välineet, tarvikkeet ja soittoukulelet soiton alkeiden opetteluun).

Hintaan lisätään matkustuskustannukset Kuopiosta, ja jos ollaan muualla kuin yrityksenne tai yhdistyksenne kustantamissa tiloissa, sovittu tilavuokra ja kahvitarjoilu tai mitä haluattekaan osallistujille tarjota.

Tuomme kaikki tarvikkeet, työkalut, liimat ja maalit sekä lainaukulelet soittoharjoitteluun. Tarvitaan vain tila, jossa on pöytiä ja käsienpesumahdollisuus.

Kysy lisää / Tee varaus / Tiedustele ajankohtaa TÄSTÄ

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

UkeBox ! ON HAUSKAA TEHDÄ JA SOITTAA UKULELE  !

Soitinrakentaja-muusikko Aaro Leinonen ja yhteisömuusikko-lauluntekijä Juuso Happonen ohjaama workshopin, jossa pareittain rakennetaan jokaiselle oma uke ja opiskellaan soittamalla sen perusteet samalla, kun liima tai maali kuivuu! Välillä hörpitään kahveet ja opitaan toisiltamme tekemisen lomassa.

Työpajaan voidaan liittää myös yksilöllinen evaluointi, joissa arvioidaan omia sosiaalisia taitoja. Etukäteistehtävässä jokainen on etukäteen arvioinut omia parityöskentely- ja ryhmätyötaitoja. Lopputehtävässä samat asiat arvioidaan uudelleen: miten oletus omista taidoista muuttui tai kehittyi tällaisen työskentelyprosessin aikana. Vai muttuiko käsitys? Tuntemusten tulokset voidaan pitää itsellä tai sitten ne voidaan työpaikkanne hyvinvointityössä käydä läpi niin halutessanne.

Sisältö: rakennetaan OMA ukulele, opitaan uken soiton alkeet

Henkilömäärä: 10

Kesto: 4 tuntia taukoineen

Hinta: 990€ laskulla (alv 0 sis. palkkiot, työnantajavelvoitteiset maksut, välineet, tarvikkeet ja laskutusprovisio). Hintaan lisätään matkustuskustannukset Kuopiosta sekä sovittu tilavuokra ja kahvit, jos ollaan muualla kuin yrityksenne tai yhdistyksenne kustantamissa tiloissa. Tuomme kaikki tarvikkeet, työkalut, liimat ja maalit sekä lainaukulelet soittoharjoitteluun. Tarvitaan vain tila, jossa on pöytiä.

… tuleepa omanlaista kun itte tekee!

Myös työparille ja muille osallistujille voidaan antaa avoimia positiivisia tunnustuspalkintoja hyvästä kolleegan tsemppaamisesta tai muusta.

…päivän lopuksi otetaan soinnut ja selfiet ja ryhmävalokuvat porukalla … ja muistetaan lopputehtävät eli evaluointi.