Tutustu meihin

juuso


 

Juuso Happonen

pitkän linjan ammattimuusikko, viihdyttäjä, yhteisöpedagogi (AMK) ja tapahtumatuotannon ammattilainen.

Juuso tekee osuuskunnassa tapahtumatuotantoa, esiintymisiä ja projektisuunnittelua. Hänen osaamisensa painottuu kulttuurin yhteisöllisiin sovellutuksiin ja uusien päänavauksien innovointiin. Intohimona on laulujen tekeminen ja esittäminen kitaraa ja ukulelea soittaen. Kokemusta on kertynyt monenlaisissa yritystilaisuuksissa ja festivaaleilla. Lisäksi Juuso ohjaa mm. kansalaisopistolla ja Hyvinvointivoimalassa yhteisöllisiä musiikkipajoja ja tuottaa multimediatuotantoja, projekteja ja virtuaalikursseja.

Juuson omille sivuille pääset TÄSTÄ
juuso@juusohapponen.net
040 508 5845

satu


 

Satu Iljo

kulttuurituottaja (AMK), media-alan osaaja ja terveydenhoitaja

Satun vahvuuksia ovat mm. ryhmän ohjaaminen ja projektinhallinta. Hän suunnittelee ja
toteuttaa erilaisia taidelähtöisiä työpajoja, sekä tuottaa kulttuuriproduktioita.

satu.iljo@gmail.com

040 543 5136

riitta


 

Riitta Mäntylä

sanataideohjaaja, työnohjaaja, kirjallisuusterapeutti, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sielunhoitoterapeutti

Riitan vahvuuksia on erilaisten kurssien- ja sanataidepajojen ideointi lapsista ikä-ihmisiin sekä ryhmienohjaaminen. Riitta on tottunut työskentelemään myös erityislasten- ja nuorten sekä maahanmuuttajien kanssa. Riitalla on kokemusta myös haastavien terapeuttisten ryhmien ohjaamisesta (Surunauha ry, Itu-Projekti, Kaapatut lapset ry).
Työnohjauksissa ja terapiassa Riitta hyödyntää luovantoiminnan menetelmiä. Riitan sydämellä on työyhteisöjen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Riitta on suorittanut myös draamakasvatuksen perusopinnot.

Riitan omille sivuille pääset TÄSTÄ
mantyla1953@gmail.com
044 321 2725

marjaana


 

Marjaana Oliveira

viulusti, musiikkipedagogi (AMK)

Marjaana opettaa musiikkia ja keikkailee säännöllisesti soittaen klassista musiikkia, jazzia ja kansanmusiikkia. Hän räätälöi erilaisia musiikkipajoja ja esiintyy tilaisuuksissa sekä soittaen että laulaen.

Marjaanan omille sivuille pääset TÄSTÄ
marjaana.oliveira@gmail.com
050 341 9849

ari


 

Ari Onjukka

koulutettu tanssija, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, viittomakielen ohjaaja

Ari esiintyy tanssien tiloissa ja tilaisuuksissa, ohjaa yhteisötanssia, kuvatulkkaa taidetta, tekee radio- ja mainostyötä sekä opettaa viittomia lapsiperheille perheen sisäisen kommunikaation tueksi.

ari.t.rytkonen@gmail.com
050 517 6727

pinja


 

Pinja Parkkola

graafisen suunnittelun medianomi (AMK) ja koulutettu hieroja

Pinjan alaa ovat erilaiset printtituotteet mainoksista kirjan taittoihin. Erityisen kiinnostunut hän on kuvitusten tekemisestä käsin. Ominaisinta hänelle ovat lyijykynä- ja tussipiirrokset. Hierojana hän toteuttaa klassista hierontaa läsnä olevalla otteella.

parkkola.pinja@gmail.com
044 320 1359

tuija


 

Tuija Ruuskanen

draama- ja nukketeatteriohjaaja, lastenohjaaja, opettaja ja monitaiteeseen erikoistuva taidekasvattaja

Tuijalla on oma teatteri, Teatteri Silkkikäs, jonka perustaja ja johtaja hän on. Tuija toteuttaa projekteja, esityksiä, työpajoja ja näyttelyitä vuosien kokemuksella.

Tuijan blogiin pääset TÄSTÄ

ruuskanentuija@gmail.com

050 324 2915

tuulia


 

Tuulia Tiikkainen

tekstiilimuotoilun ja sisustusalan artesaani, lastentarhanopettaja

Tuulian vahvuuksia ovat elämyksellisten tilojen luominen ja poikkitaiteellinen draama. Hän on kehittänyt soveltavan taiteen työpajoja erilaisille ryhmille, kuten aikuisille, vanhemmille ja nuorille. Työpajoissa menetelminä on mm. kuvallinen ilmaisu, erilaiset toiminnalliset menetelmät sekä draama eri muodoissaan. ”Tunne tiesi” –työpajoissa liikutaan tunteiden, luovuuden ja itsetuntemuksen maastoissa. Tuulia on opiskellut draamakasvatusta ja hänellä on vuosien kokemus nukketeatteriyrittäjänä. Lisäksi Tuulia valmistaa taidetekstiileitä erilaisista materiaaleista eri tekniikoin.

t.tiikkainen@gmail.com

emmi


 

Emmi Virtanen

muusikko ja musiikkipedagogi (AMK), yhteisömuusikko

Emmille erityisen tärkeää on musiikin hyvinvointia edistävä vaikutus yksilöön ja yhteisiöihin. Hän suunnittelee ja toteuttaa toimintaa työ-yhteisöihin, laitoksiin, pienyhteisöihin sekä tapahtumiin ja juhliin. Emmi on myös monipuolinen laulaja, joka tulee esiintymään toiveidesi mukaan isolle estradille tai vaikka kotiovelle. Tilaa Musamaja kotiovellesi!

Emmin omille sivuille pääset TÄSTÄ

emmivir@gmail.com

045 235 6587