Kulttuurikeinun jäsenet 2023

 

Satu Iljo

Kulttuurituottaja (AMK), media-alan osaaja ja terveydenhoitaja.

Satun vahvuuksia ovat mm. ryhmän ohjaaminen ja projektinhallinta. Hän suunnittelee ja toteuttaa erilaisia taidelähtöisiä työpajoja, sekä tuottaa kulttuuriproduktioita.

satu.iljo@gmail.com

040 543 5136

Juuso Happonen

Pitkän linjan ammattimuusikko, viihdyttäjä, yhteisöpedagogi (AMK) ja tapahtumatuotannon ammattilainen.

Juuso tekee osuuskunnassa tapahtumatuotantoa, esiintymisiä ja projektisuunnittelua. Hänen osaamisensa painottuu kulttuurin yhteisöllisiin sovellutuksiin ja uusien päänavauksien innovointiin. Intohimona on laulujen tekeminen ja esittäminen kitaraa ja ukulelea soittaen. Kokemusta on kertynyt monenlaisissa yritystilaisuuksissa ja festivaaleilla. Lisäksi Juuso ohjaa mm. kansalaisopistolla ja Hyvinvointivoimalassa yhteisöllisiä musiikkipajoja ja tuottaa multimediatuotantoja, projekteja ja virtuaalikursseja.

Juuson omille sivuille pääset TÄSTÄ
juuso@juusohapponen.net

040 508 5845

 
Juuso Happonen

Riitta Mäntylä

Sanataideohjaaja, työnohjaaja, kirjallisuusterapeutti, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sielunhoitoterapeutti.

Riitan vahvuuksia on erilaisten kurssien- ja sanataidepajojen ideointi lapsista ikä-ihmisiin sekä ryhmienohjaaminen. Riitta on tottunut työskentelemään myös erityislasten- ja nuorten sekä maahanmuuttajien kanssa. Riitalla on kokemusta myös haastavien terapeuttisten ryhmien ohjaamisesta (Surunauha ry, Itu-Projekti, Kaapatut lapset ry).

Työnohjauksissa ja terapiassa Riitta hyödyntää luovantoiminnan menetelmiä. Riitan sydämellä on työyhteisöjen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Riitta on suorittanut myös draamakasvatuksen perusopinnot.

Riitan omille sivuille pääset TÄSTÄ
mantyla1953@gmail.com
044 321 2725

Marjaana Oliveira

Viulusti, musiikkipedagogi (AMK)

Marjaana opettaa musiikkia ja keikkailee säännöllisesti soittaen klassista musiikkia, jazzia ja kansanmusiikkia. Hän räätälöi erilaisia musiikkipajoja ja esiintyy tilaisuuksissa sekä soittaen että laulaen.

Marjaanan omille sivuille pääset TÄSTÄ marjaana.oliveira@gmail.com 050 341 9849
 

Ari Onjukka

Koulutettu tanssija, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, viittomakielen ohjaaja.

Ari esiintyy tanssien tiloissa ja tilaisuuksissa, ohjaa yhteisötanssia, kuvatulkkaa taidetta, tekee radio- ja mainostyötä sekä opettaa viittomia lapsiperheille perheen sisäisen kommunikaation tueksi.

ari.t.rytkonen@gmail.com
050 517 6727

 
 

Pinja Soto

Graafinen suunnittelija (medianomi AMK) ja koulutettu hieroja.

Pinjan alaa ovat erilaiset printtituotteet mainoksista kirjan taittoihin. Erityisen kiinnostunut hän on kuvitusten tekemisestä käsin. Ominaisinta hänelle ovat akvarellit sekä lyijykynä- ja tussipiirrokset. Hierojana hän toteuttaa klassista hierontaa läsnäolevalla otteella.

Katso tästä Pinjan portfolio: portfolio_pinjasoto5
pinja@kulttuurikeinu.fi
044 320 1359

 

 

Niko Kosunen

Liiketoiminnan ammattilainen, jolla on puhuja-esiintyjä -työminä sekä vahva kokemus Parkour liikunnan ohjaamisen ja tapahtumien maailmasta.

Niko päivittäin konsultoi yrittäjiä kansainväliseen menestymiseen ja öisin juontaa ja järjestää tapahtumia.

Yhteydenotot: Niko@kulttuurikeinu.fi

 
 
Emmi Virtanen

Muusikko ja musiikkipedagogi (AMK), yhteisömuusikko.

Emmille erityisen tärkeää on musiikin hyvinvointia edistävä vaikutus yksilöön ja yhteisiöihin. Hän suunnittelee ja toteuttaa toimintaa työ-yhteisöihin, laitoksiin, pienyhteisöihin sekä tapahtumiin ja juhliin. Emmi on myös monipuolinen laulaja, joka tulee esiintymään toiveidesi mukaan isolle estradille tai vaikka kotiovelle. Tilaa Musamaja kotiovellesi!

Emmin omille sivuille pääset TÄSTÄ
emmivir@gmail.com
045 235 6587

Kulttuurikeinu Osk
Y-tunnus 2945609-5 
Inkilänmäenkatu 22 A 10,
70340 Kuopio
www.kulttuurikeinu.fi