LUOVAT RATKAISUT LUOVILTA TEKIJÖILTÄ

Tapahtumat, TYHY-päivät, konsertit, juhlat kuten häät, syntymäpäivät, perheen- ja lasten tilaisuudet, polttarit, ja kissanristiäiset
Palvelumuotoilu, työhyvinvointi, luovat työtavat ja kehitystyö
Kulttuurituotanto ja alan asiantuntijuus

Joko tiedät mitä haluat? Laitappa saman tien viestiä.

Juuso peukku IMG_1996

 

Palvelumme

 

Meiltä löytyy esityksiä erilaisiin tarpeisiin mm. trubaduuri, joulupukki, juontaja, tanssija, nukke- tai varjoteatteriesityksiä, viulisti, laulaja, musiikkiduo, jne… 

Hinta räätälöidään tarpeen mukaan.

 

 

Helmi Duo

Helmi Duo on moneen taipuva kuopiolainen viulu/laulu-piano -duo, jolta saat kauniit musiikit niin perhejuhliin kuin yritystilaisuuksiinkin.
Hinta 890€ + matkakulut

 

Musamaja

Tilaa spektaakkelimainen Musamaja kotiovellesi! Musamaja on elämys, jossa musiikki yhdessä rekvisiitan ja osallistavan osuuden kanssa vie sinut musiikkimatkalle! Voit valita musiikkihetken lahjaksi tai itsellesi sovitun teeman mukaisesti. Teemana esimerkiksi suomalaisen elokuvan kulta-aika. Sopii kaikenikäisille. Hinta: 30min. 290€ + matkakulut

 

Kulttuurilahjat

Tilaa meiltä elämyslahjoja vuosipäivien kunniaksi, eläkkeelle siirtymisen iloksi, yrityksen juhliin, ristiäisiin tai muihin perhejuhliin. Yllätä ystävä viulumusiikilla, tanssilla, laululla tai pienellä työpajalla (alv lisätään työpajan hintaan). Toteutamme lahjan toiveitasi kuunnellen.
Kulttuurilahja maksaa 290€ + matkakulut (sisältää esimerkiksi 3 laulua tai lyhyen työpajan)

 

Seniorin musiikkihetki

Musiikkihetken toteuttaa yksi esiintyjä, jolloin se voidaan pitää vaikkapa seniorin omassa huoneessa. Sopii esimerkiksi syntymäpäiviin tai arjen piristykseksi.
30min. Hinta 290€ + matkakulut

 

Musiikilliset muistot

Kokemuksellinen musiikkituokio, joka rakentuu eri teemojen ympärille. Erityisesti ikäihmisille suunnattu osallistava musiikkihetki, jossa ryhmän erityistarpeet (esim. liikunnalliset rajoitteet) otetaan huomioon. Tavoitteena on luoda teemanmukainen, kokonaisvaltainen elämys, jossa kaikki aistit pääsevät käyttöön. Toteutuksesta vastaa kolmihenkinen tiimi.
Kesto 45min. Hinta 690€. Kolmen kerran kokonaisuus 1700€

 

Äänituotanto

Äänitykset ja studiopalvelut

 

Instrumenttiopetus

 • viulu
 • ukulele
 • kitara
 • basso
 • laulu
 • piano

Hinta (sis alv 24%):
30€ / 30min
40€ / 45min
50€ / 60min
[/read]

 

 

Ohjelmaa lapsille

Lekkerbergin Laulava Kylä -musiikillinen touhupäivä lapsille ja lapsiperheille

Lapsille ja lapsiperheille suunnattu musiikillinen ja toiminnallinen hetki/päivä, joka on helposti toteutettavissa eri ympäristöissä, kuten leikkipuistoissa tai päiväkodissa. Toteutus voi vaihdella tunnista usean tunnin kestäväksi tapahtumaksi.

Hinta vaihtelee keston, esiintyjämäärän ja toteutustavan mukaan

Konserttti: 1050 € (laskulla alv. 0, ei lisätä) + matkakulut lisätään (tuomme oman äänentoiston ja tarvittaessa teltan)

Työpajoja konsertin tai tapahtumaan yhteyteen:

 • 1 työpaja 149 € kpl (sis alv 24%)
 • 2 työpajaa 279 € kpl (sis alv 24%)
 • 3 työpajaa 399 € kpl (sis alv 24%)
 • Voit tilata pienemmille keikoille myös duon.
 

 

Lastenmusiikkipäivä (osana valtakunnallista Lastenmusiikkipäivää)

Olemme mukana valtakunnallisessa lasten musiikkipäivässä toteuttamalla paikallisvoimin lasten musiikkikonsertin Pohjois-Savossa kerran vuodessa. Tapahtuma on osallistujille maksuton, kiitos tukijoiden.

lastenmusiikkipaiva.fi

 

Sikapossu Selmeri & Vetenalaiset Tarinat

Hauskoja lauluja erilaisista kaloista lapsille Sika Possu Selmerin esittämänä. Hinta alkaen 350 € (alv 0 lis.) + matkakulut

 

KokoPerheenLauluretki

Lauluretki etenee yhdessä leikkien ja laulaen, vuorovaikutuksessa yhden esiintyjän ja yleisön kanssa. Hinta alkaen 390 € (alv 0 ei lis.) + matkakulut.

 

Työpajat ja koulutukset

Räätälöimme työyhteisöille ja muille ryhmille luovuutta ja kädentaitoja inspiroivaa työpajatoimintaa, joissa osallistujilta ei vaadita aiempaa harrastuneisuutta. Työpajojen hintaan lain mukaan lisätään normaali alv 24%.

 

Ukulele-rytmeillä Iloon -työpaja

Opetellaan alkeista lähtien soittamaan ja hoilaamaan yhdessä helppoja lauluja. Kokeillaan erilaisia musiikillisia rooleja ja pidetään hauskaa. Osallistujina voivat olla yritykset ja yhteisöt, kuntoutujat, kurssilaiset, oppilaitokset tai vaikka polttariporukat. Paja voidaan toteuttaa, missä on sopivasti tilaa ryhmälle.

Työpajassa tutustutaan, kokeillaan, opetellaan ja musisoidaan ukulelella ja muilla helposti mukana kulkevilla soittimilla. Opimme ukulelen lisäksi soittamaan esim. lusikoita, pilleripurkkeja, pyykkilautoja ja muita hauskoja rytmisoittimia. Tuomme soittimet käyttöön ja myös omia soittimia voi ottaa mukaan.

Vetäjinä toimivat musiikkipedagogi-muusikko Marjaana Oliveira ja muusikko-yhteisöpedagogi Juuso Happonen, molemmilla ryhmien ohjaamisesta ja yhteismusisoinnista. Musiikin ilo, yhdessä tekemisen hauskuus ja musiikin terveysvaikutukset tulevat konkreettisesti osaksi arkipäivää, ja opittujen taitojen harjoittamista voi jatkaa työpajan jälkeen omin päin. Lisäksi yhdessä soittamalla tiedostetaan sosiaalisen kanssakäymisen ja nonverbaalin viestinnän taitoja.

Kesto: 2 x 45 minuuttia, jota voidaan tarvittaessa pidentää tarpeenne mukaan. Hinta muodostuu ryhmän koon mukaan:

 1. 10-20 osallistujaa kahden ohjaajan voimin hintaan 590 € (sis alv, matkakustannukset lisätään, lisätunti 150€/45min.)
 2. alle 10 hengen ryhmät yhden ohjaajan voimin hintaan 390 € (sis alv, matkakustannukset lisätään, lisätunti 100€/45min.)

Ukebox – tehdään ja soitetaan ukulele neljässä tunnissa TY-HY ryhmäworkshop

ON HAUSKAA TEHDÄ JA SOITTAA UKULELE  !

Soitinrakentaja-muusikko Aaro Leinonen ja yhteisömuusikko-lauluntekijä Juuso Happonen ohjaama workshopin, jossa pareittain rakennetaan jokaiselle oma uke ja opiskellaan soittamalla sen perusteet samalla, kun liima tai maali kuivuu! Välillä hörpitään kahveet ja opitaan toisiltamme tekemisen lomassa.

Työpajaan voidaan liittää myös yksilöllinen evaluointi, joissa arvioidaan omia sosiaalisia taitoja. Etukäteistehtävässä jokainen on etukäteen arvioinut omia parityöskentely- ja ryhmätyötaitoja. Lopputehtävässä samat asiat arvioidaan uudelleen: miten oletus omista taidoista muuttui tai kehittyi tällaisen työskentelyprosessin aikana. Vai muttuiko käsitys? Tuntemusten tulokset voidaan pitää itsellä tai sitten ne voidaan työpaikkanne hyvinvointityössä käydä läpi niin halutessanne.

Sisältö: rakennetaan OMA ukulele, opitaan uken soiton alkeet

Henkilömäärä: 10

Kesto: 4 tuntia taukoineen

Hinta: 990€ laskulla (alv 0 sis. palkkiot, työnantajavelvoitteiset maksut, välineet, tarvikkeet ja laskutusprovisio). Hintaan lisätään matkustuskustannukset Kuopiosta sekä sovittu tilavuokra ja kahvit, jos ollaan muualla kuin yrityksenne tai yhdistyksenne kustantamissa tiloissa. Tuomme kaikki tarvikkeet, työkalut, liimat ja maalit sekä lainaukulelet soittoharjoitteluun. Tarvitaan vain tila, jossa on pöytiä.

… tuleepa omanlaista kun itte tekee!

Myös työparille ja muille osallistujille voidaan antaa avoimia positiivisia tunnustuspalkintoja hyvästä kolleegan tsemppaamisesta tai muusta.

…päivän lopuksi otetaan soinnut ja selfiet ja ryhmävalokuvat porukalla … ja muistetaan lopputehtävät eli evaluointi.

Tapahtumatuotanto

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia tapahtumia asiakkaan tarpeiden mukaan, hinta räätälöidään työn mukaan.

 

Esiintyjiä

Meiltä löytyy esityksiä erilaisiin tarpeisiin mm. trubaduuri, joulupukki, juontaja, tanssija, nukke- tai varjoteatteriesityksiä, viulisti, laulaja, musiikkiduo, jne…

Graafinen suunnittelu

Mainonta, käyntikortit, pakkaussuunnittelu, yritysilmeet, kirjojen ja lehtien taitot, tunnuksen suunnittelu, kuvitukset, yms.

Tarkempia tietoja Tutustu&tilaa -sivulla!

Hieronta

Hierontahoito Tauko tarjoaa klassista hierontaa läsnäolevalla otteella.

Toimipiste sijaitsee Hämeenlinnassa. (hinnat alv 0 ei lisätä):
35 min 25e
60 min 35e
90 min 55e

Rentouttava pää&kasvohieronta 30min 22e

Hämeenlinnan alueella myös mahdollisuus kotikäyntiin

60min 60e

90min 90e
Varaa aika: 044-3201359 Pinja Soto

Kirjoittaminen, Sanataide ja Kirjallisuusterapia

Ohjaamme sinut Sanataiteen aarrekartalle ja saat siivet kirjoittamiseen aivan omista ainutlaatuisista lähtökohdistasi käsin, vaikka kirjan julkaisemiseen asti. Pienemmät askeleet mennään runoilla ja tarinoilla hauskassa hengessä. Asiantuntijana toimii Riitta Mäntylä kumppaneineen. Hinta räätälöidään tarpeen ja kohteen mukaan.

Tutustu&tilaa -sivulta löydät valmiita paketteja (linkki verkkokauppaan tulossa).

Taideopetus

Instrumenttiopetus (viulu, ukulele, kitara, basso, laulu ja piano)
Luovamaalaus

Opastettu kaupunkikierros Kuopiossa

Rooliopastukset ryhmille Kuopiossa
Hauska kaupunkikierros, joissa paikallinen historia tulee tutuksi asiantuntevan ja veikeään rooliasuun pukeutuneen oppaan johdolla.
Kesto 1,5h Hinta:335e (sis alv.24%)

Muuta, mitä?

Jos sinulla on jokin muu idea, jonka toteuttamiseen haluaisit meidät mukaan, kysy rohkeasti ja mietitään yhdessä, miten idean toteuttaminen olisi mahdollista ja mitä se maksaisi!

 

Kulttuurikeinu Osk
Y-tunnus 2945609-5 
Inkilänmäenkatu 22 A 10,
70340 Kuopio
www.kulttuurikeinu.fi